Plan-, Miljø- og Klimaudvalgets aprilsnar

Frederiksborg Amts Avis den 5. april 2014
og
Uge-Nyt den 8. april 2014

Fredensborg Kommunes Plan-, Miljø- og Klimaudvalg – som tager sig af byggetilladelser, kloakker, veje, lokalplaner og andre tekniske ting – har tilsyneladende valgt at udsætte os borgere for en aprilsnar her i 2014.

Den 1. april har udvalget med det lange navn uden begrundelse afvist – ifølge referatet fra deres møde – en helt almindelig ansøgning fra Dansk Supermarked A/S om at opføre en dagligvareforretning på den grund nær Humlebækcentret, hvor posthuset ligger i dag.

Lokalplanen for området tillader bolig og detailhandel på grunden, og som det er oplyst til mig, så er den eneste køber til grunden, som sælges af postvæsenet, Dansk Supermarked A/S.

Det er ikke muligt for mig at fastslå, hvorfor udvalget med det lange navn har afvist ansøgningen, men jeg går stærkt ud fra, at Dansk Supermarked A/S har undersøgt mulighederne for at drive en rentabel forretning på stedet, og det er oplyst til mig, at de har afvist alle andre placeringer i Humlebæk.

Personligt synes jeg ikke, at vi i vores kommune har råd til at afvise private firmaer, som ønsker at drive virksomhed i vores kommune med dertil hørende arbejdspladser. Jeg har også svært ved, at se hvorfor kommunen ønsker at staten – i dette tilfælde postvæsenet – skal brænde inde med en centralt placeret grund, som kunne både løfte forretningslivet og skabe arbejdspladser i Humlebæk.

med venlig hilsen
Niels Søndergaard

Om Niels Søndergaard

Niels Søndergaard er civilingeniør af uddannelse. Niels sætter den personlige integritet meget højt og mener, at den består i at hver menneske tager ansvar for sit eget liv, og bliver givet friheden til at leve sit liv som det vil, så længe at det ikke skader andre mennesker.
Dette indlæg blev udgivet i Lokal Politik. Bogmærk permalinket.