Om mig

                                 Sic Semper Tyrannis                          

Jeg har arbejdet det meste af mit liv i det private arbejdsmarked som civilingeniør, men er nu efterhånden ved at være 100% pensioneret.

NL LogoNoget af min nyvundne fritid bruger jeg til at være lektiehjælper i Foreningen Nivå Lektiecafé på biblioteket i Nivå.
Jeg tror på, at jeg  –  i det meget små  –  kan være med til, at give nogle få børn en lidt bedre chance for at skabe sig selv et godt liv.

SR-LOGO

Jeg stillede op til Seniorrådet i Fredensborg Kommune i november 2017, her fik jeg 273 stemmer og blev valgt til Seniorrådet for de næste 4 år.
Jeg vil takke de 272 mennesker, som stemte på mig rigtigt meget. Jeg er meget glad for, at 272 mennesker har tillid til, at jeg kan gøre noget for at hæve livskvaliteten for mennesker over 60 år her i kommunen.

AES logo rgbSenest er jeg også blevet valgt til bestyrelsen i Ældre Sagen i Fredensborg Kommune, hvor jeg så også kan arbejde for min vision om et bedre liv for mennesker i mit nærområde.
Jeg er ansvarlig for IT, og dermed leder af IT undervisningen og en ugentlig IT-Café i Kokkedal for Ældre Sagen. Vi er stadivæk i begynderstadiet med en IT-Café på Nivå Bibliotek.

I øvrigt holder jeg ca. 4 gange om året et seminar/kursus om IT, som omhandler historien og generelt omkring virkemåden af IT, programmering, grafik og netværk på et meget overordnet plan. Jeg prøver simpelhen at tage magien ud af IT for begynderne.

logoJeg er medlem af LIBERTAS, som er det sted, jeg selv synes bedst dækker mine holdninger.

Libertas er en uafhængig og ikke partipolitisk gruppe af individer, bragt sammen i arbejdet for et åbent samfund baseret på den frie tanke og den friemarkedsøkonomi samt troen på hvert enkelt menneskesværdighed og integritet som absolutte værdier.


Hvis du er blevet nysgerrig nok, så er her lidt mere om mig som privatperson