Julemiraklet i Fredensborg

Når man er i Fredensborg, står det helt klart, at statsvejen A6 gennem den østlige del af Fredensborg er stærkt befærdet. Vækstpakken fra 2014 åbner en mulighed for, at der åbnes for kørsel med modulvogntog på A6.

Fredensborg Kommune har fået en mulighed for at modulvogntogene kan blive dirigeret ad Helsingørmotorvejen og Isterødvejen, mod at kommunen betaler Hillerød Kommune ca. 10 millioner til at rette afkørslen fra Isterødvejen tilbage til A6, så den kan benyttes af modulvogntog.

Dette vil — ifølge vedlagte partsindlæg fra DTL — bare bevirke at transportbranchen ville sende flere almindelige lastbiler af A6, og gøre trafikken endnu værre på A6.

Så det vil nok ikke være en god løsning.

Efter min mening bør vi her i kommune arbejde for, at staten bygger den manglende omfartsvej uden om Fredensborg by.

Det skal dog bemærkes at en omfartsvej uden om Fredensborg, kunne få den bivirkning, at der forsvinder handel i Fredensborg. Dette bør nok undersøges lidt nøjere.

Jeg understreger, at jeg IKKE er enig med Erik Østergaard — administrerende direktør i DTL-Danske Vognmænd — men jeg synes, det er et væsentligt partsindlæg at kende til, for os i Fredensborg Kommune.

se indlægget fra Altinget

Om Niels Søndergaard

Niels Søndergaard er civilingeniør af uddannelse. Niels sætter den personlige integritet meget højt og mener, at den består i at hver menneske tager ansvar for sit eget liv, og bliver givet friheden til at leve sit liv som det vil, så længe at det ikke skader andre mennesker.
Dette indlæg blev udgivet i Det Niels mener ........ Bogmærk permalinket.